Brand new me

Brand new me

Terugkijken en vooruitblikken, dat gaan wij vanavond doen.
Niet met je brein, maar met je onbewuste. We gaan systemisch aan de slag met dat wat jou nog tegenhoudt om verder te groeien.

Een fijne avond voordat de Kerst en feestdagen drukte losbarst. Een moment om bij jezelf in te checken. Stil te staan. Te onderzoeken wat jij mag loslaten en (nog meer) mag omarmen.

Zoë en Miranda brengen deze avond alweer voor de vierder keer hun expertise samen. Zoë neemt je mee op reis tijdens een Kundalini sessie. Miranda begeleidt de familieopstellingen of wel systemisch werk.
Deze combinatie werkt versterkend. Dat wat zichtbaar gemaakt is tijdens de opstelling mag je tijdens de Kundalini en Reiki integreren in jouw systeem.

Eerdere ervaringen van deelnemers:
‘Dankjewel voor de mooie en bijzondere avond. Ik heb nooit durven dansen met mensen erbij en gisteren voelde ik mij vrij om dat wel te doen. Dat was echt een doorbraak voor mij.’

‘Ik voelde mij fijn en veilig om te mogen delen in deze groep.’

‘Alles viel op zijn plek vanavond. Het was heel mooi hoe het programma in elkaar doorliep en elkaar versterkte.’

De avond starten we met een cacaoceremonie, een hartopener. Aansluitend een meditatie om in te checken bij jezelf. Te voelen hoe je erbij zit en wat jij deze avond nodig hebt.

We kijken achteruit en vooruit. Met de vraag wat wil je meenemen naar volgend jaar, in 2024? En wat wil je en mag je loslaten? Wat mag blijven in 2023 en dient jou niet langer?

We doen voor ieder een individuele opstelling op dit thema. Dit kan gericht zijn op zakelijk succes, balans werk en privé of jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de opstelling wordt voor jou inzichtelijk waar jouw focus voor 2024 op mag liggen. Zodat jij sterker dit nieuwe jaar in mag gaan.

In systemisch werk, of familieopstellingen, wordt ruimte gegeven aan de (onzichtbare) dynamieken die ten grondslag liggen van een familiesysteem. Er wordt zichtbaar gemaakt wat er gezien wil worden en we werken toe naar een helende beweging. Zodat jij de regie weer terug kunt pakken in jouw leven. Er ontstaat meer ruimte om te zijn.

Je kunt gekozen worden als representant voor een opstelling voor een ander. Welke rol je ook hebt, je mag erop vertrouwen dat je wordt gekozen omdat dit iets zegt over jouw eigen systeem. Voor alle deelnemers is elke opstelling een bijzonder proces, waarbij je figuurlijk aangeraakt gaat worden.

We sluiten de avond af met een Kundalini en Reiki healing. Zoë is Kundalini facilitator en Miranda geeft de reiki door.
Bij Kundalini en Reiki wordt beide met energie gewerkt. In het leven kun je door ervaringen en trauma’s meer af komen te staan van jouw levensenergie. Met deze energetische healing kun je weer dichterbij jouw kern komen. Bij jouw ware essentie. De levensenergie wordt uitgenodigd om te stromen, waar blokkades losgelaten kunnen worden.

Wat kun je merken na Kundalini en reiki?
Dat is enorm divers. Je kunt het ervaren als een diepe meditatie.
Echter je kunt ook gaan bewegen en voelt de energie letterlijk door je lijf heen stromen.
Allerlei emoties kunnen losgemaakt worden en in beweging worden gebracht. Dankbaarheid, zelfliefde en plezier.

Deze avond is een cadeautje voor jezelf. Even tijd voor jezelf. Voor jouw proces. Zodat jij het leven makkelijker kunt omarmen.

Wij creëren een sfeer waarbij je helemaal mag zijn. Mag ontvangen en verbinden.

Vrijdag 22 december
19.00 – 22.30 uur
Locatie: Remind your Life
‘s-Gravenweg 266, 2911 BJ Nieuwerkerk aan den IJssel
Kosten: € 95,-

We werken in een kleine groep, maximaal 7 deelnemers.
Nog maar 1 plekje!

Inclusief thee en lekkers.

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten.
Lieve groet,

Zoë en Miranda

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Brand new me

Datum 22 december 2023Tijd 19:00 - 22:30Locatie Nieuwerkerk aan den IJsselLocatie Google Map Link + Google MapsOrganisator miranda van der EndeTelefoonnummer organisatie 0620100609Prijs €95Categorie Offline

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!