Dag van de webwinkel

Dag van de webwinkel

๐Ÿ›’ Dag van de Webwinkel โ€“ 11 november 2023
Hรฉt Online Event voor Webwinkel Eigenaren: Inspiratie, Informatie en Connectie
10:00 โ€“ 16:00 uur

Ben jij een trotse eigenaar van een webshop? Mis dan niet dรฉ virtuele ontmoetingsplek voor webshopeigenaren โ€“ de Dag van de Webwinkel op 11 november 2023.

Op deze bijzondere dag word je volledig ondergedompeld in de wereld van e-commerce. We hebben een indrukwekkende line-up van meer dan 10 inspirerende sprekers uit de branche die hun succesverhalen delen. Luister naar inspirerende verhalen zoals die van Isabel de Smit van Zilte Zusjes en leer over de nieuwste trends in social media-advertenties van Cindy ten Kate. We gaan dieper in op het gebruik van influencers en hoe je ze effectief kunt inzetten om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten, en nog veel meer!

Waarom zou je je aanmelden?

โœจ Onderdompeling: Deze dag is uniek omdat je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van webshops, met een schat aan informatie en inspiratie.

๐Ÿ’ก Direct Toepasbaar: Na het evenement beschik je over waardevolle kennis en praktische tips die je direct kunt toepassen om de groei van jouw webshop te stimuleren.

๐Ÿค Connectie: Maak contact met andere gepassioneerde webshopeigenaren en breid je netwerk uit. Samen kunnen we groeien.

๐Ÿ† Webwinkel van het Jaar Award: Doe mee en maak kans op de prestigieuze Webwinkel van het Jaar Award! Het maakt niet uit of je een kleine of grote webshop hebt, want we hebben zowel een publieksprijs als een jury prijs. Grijp deze kans en ontvang een echte award voor je prestaties.

Dit mag je niet missen! Registreer je nu gratis voor het evenement via deze pagina. Sluit je aan bij honderden andere e-commerce- en webshop-eigenaren op de Dag van de Webwinkel en zet samen de volgende stap naar succes.

Ben jij er ook bij?

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je รณรณk jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tรณt november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!