Elevate: The Live Experience

Elevate: The Live Experience

Show up

& Connect

Show you

& Attract

Own it

& Be Unstoppable

Het is tijd om in een level hoger te stappen, mooie vrouw! Je voelt het aan alles! Maar hoe?

Dat ontdek je tijdens ELEVATE! The live Experience

Ik laat je zien én ervaren hoe je meer je (ondernemers) podium claimt, steviger staat voor jezelf en de ongelofelijke waarde die jij levert! Zodat jij charismatisch aantrekkelijk wordt voor de juiste kansen en klanten.

Iedereen, inclusief ik, gebruikt maar een fractie van zijn/haar volle potentieel! Waar je ook staat in je ondernemersreis. Er zit zóveel meer in jou! Waiting to come out!

Omring je met andere passievolle, ambitieuze onderneemsters die elkaar upliften en het succes gunnen. De kracht van zo’n groep is magisch! Belangrijk: kom alleen als je je hierin herkent, want ik wil een warm, veilig bad kunnen garanderen!

Ik laat je namelijk nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Kanten die je misschien nog niet eens kende. Op manieren die je nog niet kende.

Put on your dancing shoes, want vandaag leer je hoe je jouw expertstatus letterlijk belichaamt!!!! Het wordt fun, bevrijdend, verbindend en sensueel! (en nee, je hoeft niet te kunnen dansen, maar er wel voor open staan om uit je comfortzone te stappen!)

Je gaat jouw ultieme femininity ervaren, die essentieel is om in jouw badass versie van jezelf te stappen en je unstoppable te voelen.

Wat zou er gebeuren als je in die versie stapt, die moeitelozer alles aantrekt waar ze naar verlangt, omdat ze haar magnetische FEMININE PRESENCE inzet!

Wat gebeurt er dan met je business, het resultaat van je klanten, je relaties, je impact, je inkomen en….. met jezelf?!

Je verlaat deze dag met een mega confidence boost, meer lef, moed en energie om er nu écht voor te gaan, meer rust van binnen, mooie connecties, en nieuwe tools en inzichten om op alle vlakken meer te gaan staan voor jezelf. Omdat je op deze dag al in jouw next level stapt! Dat beloof ik je!

Let’s ELEVATE!!!!

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!