Event Unshakable on Stage

Event Unshakable on Stage

Een event dus een beleving met verrassingen. Geen livedag waarin je saaie oefeningen krijgt of veel informatie die je aan het einde van de dag weer kwijt bent. Nee, op deze dag zorg ik er met mijn team voor dat je nog maanden terugdenkt aan wat je deze dag hebt beleefd.

Ben je een vrouwelijk leider, ondernemer of CEO en voel je dat je vol vertrouwen in jezelf op het fysieke of online podium wil staan? Waarbij natuurlijk elke dag dat jij jezelf laat horen een vorm is van je podium pakken!

Je weet dat je onwijs goed bent in wat je doet en dat de hele wereld mag horen wat jij te brengen hebt. Het is tijd dat jij je stem ook laat horen. Je hoeft niet meer te wachten totdat je geen stress of spanning meer hebt. Dat hebben we nou eenmaal, hoeveel je ook weet.

Het mooie is dat niemand aan jouw buitenkant afziet dat je af en toe onzeker bent en niemand weet wat er in je hoofd omgaat voordat je je podium gaat pakken.
Toch laat je je regelmatig leiden door de stem in jou die zegt dat er niemand op je zit te wachten en dat je niet goed genoeg bent, dus stel je dat webinar of die podcast maar weer uit.

Wat zou het betekenen voor jou persoonlijk en voor je bedrijf als je nu wel van je laat horen?

Na deze dag ben je klaar met jezelf klein houden, hoef je nooit meer bang te zijn dat je het niet meer weet omdat jij tot in je tenen voelt dat je alles in huis hebt om er te gaan staan en het te gaan doen.

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!