Dagretreat: Focus op 2024!

Dagretreat: Focus op 2024!

Op 11 februari 2024 hosten Wendy Schouten en ik een dagretreat wat volledig in het teken zal staan van een frisse blik vooruit. We zorgen ervoor dat je een mooie zachte focus voor 2024 kunt creëren, want door door te stoppen met rennen en stil te staan ontstaat er ruimte om op te merken, aanwezig te zijn en te voelen wat er gebeurt. Zo maak je verbinding met jezelf en kun je luisteren naar je innerlijke wijsheid. Wat wil het je zeggen? Hoor je wat zich diep van binnen af speelt? Welke verlangens zitten er verborgen? Wat speelt zich af in jouw binnenwereld?

Voel jij dat het tijd is om aandacht aan jezelf te geven?
Om met een frisse blik en focus het nieuwe jaar in te gaan?

Dan is het dagretreat echt wat voor jou!

We nemen je in een proces wat voor diepgaande inzichten zorgt. Laat los wat je niet meer dient door middel van een ademsessie en creeer ruimte om te kunnen voelen waar je aandacht naar toe mag. Waar kijk je juist zo naar uit? Welke stappen mag je daarvoor zetten? Wendy en ik zorgen voor een zeer vertrouwde setting waarin alles er mag zijn. Voel je vrij om te delen, voel je vrij om het voor jezelf te houden maar durf vooral te voelen. Wij zijn er om jou daarin te begeleiden.

Na de ademsessie zorgen we dat je weer kunt landen. Ontspannen en op je eigen tempo.
Er zal een heerlijke lunch voor je klaar staan. Even niks. Verbinden en genieten van alles wat er is en wat je hebt meegemaakt.

Als we de lunch gehad hebben, ontvang je een yogales van Wendy waarmee je in je lijf kunt zakken. Alle inzichten, gevoelens en ervaringen die je hebt opgedaan tijdens de ademsessie mogen er zijn. Integreer ze, voel ze en ontspan in alles wat er is. Wendy neemt je volledig mee terug je lijf in. Alles is goed zoals het is.

Na de yogasessie gaan we alles vorm geven.
Wat heb je ontdekt in jouw binnenwereld? Waar kijk je naar uit?
Wat heb jij te doen in 2024? Waar mag jouw focus op komen te liggen? Waar mag je meer aandacht aan besteden?
Waar word je blij van?
Al deze inzichten gaan we verwerken in een visionboard. Hiermee zetten we alle processen van je brein om in concrete visuele beelden. Je zult merken dat deze gehele dag voor jou een mooi begin is van een 2024 zoals je deze nog niet eerder voor ogen hebt gehad!

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!