Het sales event zonder een salesy aanbod

Het sales event zonder een salesy aanbod

Afgelopen maanden ben ik naar heel veel events geweest waar het ochtend programma geweldig was. Tijdens de pauze is iedereen nog enthousiast en vol lof over wat er komen gaat.

Terug in de zaal zit je op het puntje van je stoel, aantekeningen klaar, klaar om weggeblazen te worden door de beloofde inzichten.

Maar dan begint het: live testimonials. Serieus, waarom zitten we hier? Die kun je toch gewoon online lezen?! Wat gebeurt hier?

Naarmate de tijd verstrijkt, voel je je steeds ongemakkelijker. Irritatie begint te knagen. Je bent niet de enige. De energie die voor de pauze zo geweldig was, is omgeslagen. Mensen wiebelen, friemelen met pennen en kijken op hun telefoon. Ze vragen zich waarschijnlijk af wanneer het echte programma weer begint.

Ondanks een veelbelovende start merk je toch dat die voor jou teleurstellend eindigt. De hele middag draaide om sales, maar je hebt niet gekregen wat je dacht te krijgen.

Ik heb dit zelf meerdere keren meegemaakt en ik voelde dat het tijd is voor vernieuwing… DIT IS WAT IK ANDERS GA DOEN!

Het vlammetje voor weer eens een nieuw event werd aangewakkerd en daar sta ik dan 1.5 jaar na mijn vorig event ben ik er weer helemaal klaar voor :

Donderdag 16 november 2023 in Hotel Van der Valk Breukelen

Het Sales & Netwerk event, zonder ook maar één aanbod!

Wat kun je verwachten van dit event?

Je gaat de fun weer terug vinden in het verkopen. Ontdek waarom je sales nog niet loopt zoals je wil en hoe je weer die nieuwe energie kunt vinden. Hoe je vanuit een diepere laag in jezelf makkelijker verbinding kan maken met je (potentiële) klanten.
Je gaat je eigen verkopen vanuit verbinding plan maken. Je gaat op dit event samen met mij je eigen plan maken. Zodat je naar huis gaan met een eigen gemaakte plan die bij jou past. Waardoor je vanuit verbinding kunt gaan verkopen en je direct meer klanten kunt gaan aantrekken, zelfs als je soms onzeker bent over je sales.
Ik ga vertellen over mijn ‘Zijnspostionering’ Ik vertel hoe ik op mijn eigen manier zichtbaar ben, zonder een specifieke doelgroep en hoe ik daarmee klanten aantrek. Je gaat ontdekken hoe jij door jezelf te zijn je doelgroep zich tot jou aangetrokken voelt – niet perse om wat je kant maar vooral om wie jij bent als mens.
Q&A voor Jouw Persoonlijke Salessituatie: Er is tijd gereserveerd om al jouw vragen over sales en verkopen te stellen, inclusief persoonlijke voorbeelden en situaties. Je kan deze vragen vooraf al mailen naar info@carolienvennema.nl
We sluiten de dag met een 2 uur gezellige Netwerkborrel: Bereid je voor op een onbeperkte netwerkborrel waar we elkaar op een ontspannen en een laagdrempelige manier kunnen leren kennen. Je word goed verzorgd met hapjes en onbeperkte drankjes en er is genoeg tijd om even samen te kletsen.
Meer Waarde dan Je Verwacht: Ik begrijp dat je geld betaald voor waarde en inhoud. Mijn doel is niet alleen om aan jouw verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen en jouw zelfvertrouwen in sales te versterken.

Wat Je Niet Krijgt:

Geen Verkooptrucjes: Ik geloof in eerlijke communicatie en transparantie, met een vleugje ‘droge’ humor. Er zou daarom ook GEEN AANBOD worden gedaan. Ik kan je zeggen dit word voor Sietse een enorme uitdaging!

Geen Overvloed aan Salespitches of Reviews: Je zult vertrekken met buikpijn van het lachen en waardevolle inzichten, zonder je te laten intimideren door overtuigende presentaties of de geweldige resultaten van mijn klanten. Je bent hier om te leren , te lachen en je netwerk uit te breiden.

Bereid je voor op een bijzondere dag vol groei, liefde, inzichten , verbinding en meer zelfleiderschap. Ontdek hoe je verkoopt vanuit verbinding.

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!