Human Design & Transformatie Retreat

Human Design & Transformatie Retreat

Misschien ken je Human Design al, is het al een keer op je pad gekomen of weet je er eigenlijk nog helemaal niets van, maar schept het je nieuwsgierigheid. Dan is dit helemaal wat je zoekt. Van donderdag 8 augustus tot en met maandag 12 augustus organiseren wij (Marianne en ik) een bijzonder 5-daags Retreat in Zeeland.

Herken jij je hierin?
– Je hebt soms moeite met het nemen van beslissingen. Hoe maak je de juiste beslissing voor jezelf, zonder te twijfelen, of je te laten beïnvloeden door je omgeving.
– Jij kent jezelf als allerbeste, maar wie ben je nu eigenlijk diep van binnen (in de kern). Wat heb je geleerd van je omgeving en wat is van jezelf?
– Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, bent je al bewust van hoe je dingen doet, maar wilt meer groei en voldoening ervaren in je leven.
– Je bent op zoek naar helderheid en richting. Je ervaart daardoor nog wel eens wat stress in je leven.​
– Je bent benieuwd wat je hier te doen hebt op aarde. Wat is jouw potentieel? Hoe kun je deze zo optimaal mogelijk benutten?
– Je weet waar je goed in bent, maar wat vind je nu eigenlijk echt leuk? Waar zitten jouw talenten? En hoe kun je dit gebruiken om je passie uit te voeren?
– Het leven brengt ook uitdagingen mee. Hoe kun je hier beter mee omgaan? Waar zitten je valkuilen in het leven?
– Je wilt de relaties om je heen verbeteren. Zowel met jezelf als met anderen.
– Je voelt je soms moe en uitgeput. Je bent op zoek naar meer balans in je energie.

Dan is het is tijd voor persoonlijke groei!

Je wilt eigenlijk alles uit het leven halen. Je wil vooral kansen en mogelijkheden zien en bent nu op een punt gekomen om weer een level hoger te gaan.

De kansen van het internet zijn oneindig, net als het universum. Human Design heeft je ondertussen misschien wel je aandacht getrokken, maar wat kun je er exact mee?

Aan het begin van het Retreat krijg jij een blauwdruk gebaseerd op jouw geboortedatum, -tijd en -plaats.

Indien jij deze unieke blauwdruk gaat leven, geeft dit voldoening, rust en inzichten in het keven en hoe jij de juiste beslissingen maakt voor jezelf. De blauwdruk kun je ook zelf laten maken, maar wij nemen je mee hoe jij jouw blauwdruk ook daadwerkelijk kunt gaan leven en kan implementeren. Dit op zowel zakelijk gebied als op privé vlak.

Wat is Human Design?
Human Design is een krachtige tool voor zelfkennis en zelfontwikkeling. Het systeem combineert oude en moderne wetenschappen om je een gedetailleerde kaart te geven van je energiepatronen, gedragingen en persoonlijke kenmerken.

Een Human Design chart of Human Design profiel bied jou inzicht in:
– Jouw unieke blauwdruk: Het geeft een overzicht van wie je bent, hoe je in elkaar zit, en hoe je het beste door het leven kunt navigeren.
– Jouw krachten: Het toont je sterke punten en waar je natuurlijke talenten liggen.
– Jouw valkuilen: Het identificeert potentiële uitdagingen en patronen die je kunnen belemmeren.
– Jouw purpose (levensdoel): Het helpt je te begrijpen wat je missie in het leven is en hoe je die kunt vervullen.

Human Design combineert verschillende systemen zoals astrologie, de I Tjing, de Kabbala, het chakra-systeem en kwantumfysica. Het eindresultaat is een gedetailleerde blauwdruk die specifiek is voor jou, gebaseerd op je geboortedatum, -tijd en -plaats.

Het biedt jou inzicht in jouw unieke persoonlijkheid, talenten en hoe jij je doelen kunt ontdekken. Het helpt je begrijpen hoe jouw lichaam en geest bedoeld zijn om goed te werken en hoe je je zo kunt afstemmen op anderen die jouw proces kunnen ondersteunen.

Human Design kan helpen bij zelfontwikkeling, relaties, carrièrekeuzes en besluitvorming, en nodigt je uit om in harmonie met je ware natuur te leven. Het leid je als het ware naar meer voldoening en succes op alle gebieden van je leven.

Wat mag je verwachten tijdens het Retreat?

Naast de uitleg over Human Design en welk type jij bent, laten we jou ook weer in contact komen met jezelf. Dit kan je helpen bij het begrijpen van jezelf op een dieper niveau.

Na het Retreat weet jij hoe jij makkelijker besluiten kan maken en voel je weer verbinding met jezelf. Dit onder begeleiding van twee coaches die beide op ieder hun eigen vlak jou de transformatie geven die je nodig hebt.

Tijdens deze 5 dagen wordt jij volledig in de watten gelegd.

Inbegrepen:
– Je krijgt een compleet handboek van jouw eigen unieke blauwdruk mee naar huis.
– Volledig 5-daags ‘Human Design & Transformatie’ programma.
– Eigen kamer met badkamer.
– Ontbijt, lunch & diner.
– Diverse lichaamsgerichte sessies.
– Coaching sessies (zowel in groep als 1-op-1)
– Natuurwandelingen.
– Massage (optioneel).
– Yoga & Reiki (optioneel).
– Gebruik van sauna.

Prijs is inclusief btw en is voor zowel ondernemers als niet- ondernemers. Al gaan we tijdens het retreat in hoe jij Human Design ook praktisch kan inzetten voor je bedrijf.

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!