Instamarketing Adventskalender

Instamarketing Adventskalender

Met heel veel liefde introduceer ik de allernieuwste Instamarketing Adventskalender. Grootser, intenser en waardevoller dan in 2020, 2021 én 2022. In totaal hebben ruim 500 mensen meegedaan in de afgelopen 3 jaar!

Deze adventskalender neemt je mee naar de 3 V’s. Met diverse oefeningen die je kunt toepassen, gaan die V’s voor je leven. Ik wil namelijk dat je er echt mee aan de slag gaat. Dat doen we in kleine stapjes.

Ik ga natuurlijk niet de inhoud verklappen, want dan is het uitpakken niet zo leuk meer. En dat is nu de hele bedoeling van zo’n adventkalender. Ik wil dat je met plezier uitkijkt naar die mail om 7:00 uur in de ochtend. Ruim dus ook tijd in je agenda om hiermee aan de slag te gaan.

ZO IS HET OPGEBOUWD

Verbinden
De eerste 8 dagen duiken we in de eerste V. Verbinden heeft niet alleen te maken met jouw potentiële ideale klant. Dit gaat om veel meer en daar neem ik je graag in mee.

Vertrouwen
De tweede 8 dagen duiken we in de tweede V. Vertrouwen is er niet zomaar. Dát weet je wel. En vertrouwen gaat óók veel verder dan die expertstatus en doen wat je belooft.

Verkopen
De laatste 8 dagen duiken we in de derde V. Verkopen is het einddoel. Daar kunnen we heel kort over zijn. Verbinden en vertrouwen leiden automatisch naar dit moment. Moet je wel die stappen zetten. Niet vanuit een moeten en zwaarte. Juist vanuit zelfvertrouwen en lichtheid.

DIT KRIJG JE
* Vanaf 1 december ontvang je iedere dag tot en met 24 december een mail met geschreven tekst of een podcastaflevering
* Oefeningen in de mails waar je mee aan de slag kunt
* Praktische handvatten
* Een strategiesessie met iedereen die meedoet op 14 december van 10:00 – 11:30 uur.
* Een Q&A op 21 december van 10:00 – 11:30 uur waar je niet per se bij aanwezig hoeft te zijn. Is wel leuk voor mij 😉 Je mag vooraf vragen insturen en kunt hem achteraf terugkijken

Voor 1 euro per dag doe je mee!

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!