Live netwerk event

Live netwerk event

Hier wil je bij zijn!

Hoe leuk is het om samen LIVE in januari te proosten op 2024? Om het nieuwe jaar KNALLEND te starten met nieuwe & frisse energie vol met inspiratie en plannen om ALLES uit jouw onderneming te halen. BAM!! ๐ŸŽ‡๐Ÿฅ‚ Die staat alvast in jouw agenda.

Op een leuke en chille manier LIVE netwerken met likeminded vrouwelijke ondernemers. We starten met een inspirerende live talk/workshop (over onderwerpen zoals meer klanten aantrekken via online zichtbaarheid, strategie & mindset) door Jessica en aansluitend een gezellige borrel met vrouwelijke ondernemers. Vind jouw business buddy of klant!

Verwacht je vuurwerk, oesters en chaos? Dan is dit niet jouw event ๐Ÿ˜‰ maar als jij samen met andere hardwerkende vrouwelijke ondernemers op een chille manier wilt connecten en daarnaast ook nieuwe inzichten wilt opdoen voor jouw aanbod, sales en verkopen voor 2024, dan garandeer ik je dat je hier bij moet zijn. PUNT!

Gun jezelf een gezellige middag ‘werken’ op een prachtige (natuur) locatie met hapjes en drankjes. Je gaat naar huis met nieuwe connecties en inspiratie voor het nieuwe jaar!!

Enne.. pak deze korting, vanaf 1 december gaat de prijs omhoog!

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Live netwerk event

Datum 12 januari 2024Tijd 13:30 - 18:00Locatie eemnesOrganisator Jessica | JessWorksTelefoonnummer organisatie 0683786137Prijs โ‚ฌ111Categorie Offline

Wil je รณรณk jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tรณt november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!