MEER met MERIE live dag

MEER met MERIE live dag

Waar blijven die KLANTEN?
Je bent het zat hè? Je wilt MEER klanten & MEER omzet. En MINDER in je eentje achter die laptop werken.

Dan zit je hier geramd! Ik trek je achter die laptop vandaan en ineens bevind je je een dag in een kleurrijke oude Zuivelfabriek midden in de bossen. Samen met 5 andere like minded ondernemers gaan we werken aan het verleiden van je klanten. Je ontdekt de gouden mix van content en mijn Simple Socials methode waarin je deze content structureel plaatst, zonder chaos & overwhelm. #timesaver!

Extra leuk:
Na de dag volgt er 2 maanden een Mastermind met de hele groep. Hier houden we je aan je plannen, maar zijn we er ook om te overleggen en mee te denken met elkaar.

Nog leuker: Je krijgt een 1 op 1 30 min creatieve brainstorm met Tijmen Schulte (Specialist en crazy creative in online marketing). Een frisse wind door je marketing dus!

Het allerleukst:
Het is incl onbeperkte lekkere koffie & vega lunch. En omdat het in mijn huis is, en ik zin heb in macarons, liggen die ook voor je klaar! Home made: duh.

Dit is jouw dag als je (gedeeltelijk) online onderneemt, nog niet aan de 5k omzet per maand zit en op zoek bent naar klanten, netwerk & heel veel crazy creatieve ideeën!

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!