Mini retreat met Kundalini NRGY Awakening sessie

Mini retreat met Kundalini NRGY Awakening sessie

Even niet strategisch en praktisch aan je business werken en geen nieuwe skills leren, maar tijd voor jezelf. Aandacht voor jezelf.

Ideaal voor ‘wandelende hoofden’ die altijd maar aan staan en altijd maar bezig zijn.

Ik kan er van alles over vertellen, maar het is iets dat je mag ervaren. De middag draait om jou, om rust in je hoofd en lijf voelen (ja zelfs als dat tot op heden niet is gelukt), om te ervaren wat Kundalini energie – de energie die gekoppeld is aan de joy of being alive – voor jou mag doen, om je grenzen voelen, los te laten en zo veel meer.

Lees hieronder wat anderen schreven na hun deelname:

“Lieve lieve Sil, Ik ben inmiddels thuis na de mini-retreat. Echt ontzettend bedankt voor de safe space die je creëert en de ervaring die je me hebt gegeven, via deze sessie: dat ik nóg meer op mezelf mag leunen en me aan mezelf mag overgeven. 💕 Dat was me niet gelukt als ik geen vertrouwen had gehad in dat jij de boel een beetje in de gaten houdt en faciliteert wat er nodig is.
Dank je wel ♥️” – Yasmine

“Ook de Kundalini NRGY sessie heb ik als heel bijzonder ervaren. Zoiets als dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Het was bijna alsof mijn lichaam intuïtief wist wat het moest doen om oude pijn los te laten, om vervolgens een intens gevoel van rust en kalmte te kunnen ervaren. Dat is dan ook wat het retreat me vooral heeft gebracht: een moment van naar binnen keren en loslaten, waarna ik heel veel innerlijke rust voelde. Ik heb zelfs op de terugweg naar huis alleen maar naar natuurgeluiden geluisterd, zo kalm voelde ik me.” – Liza

“Ik wist eigenlijk niet zo wat te verwachten. Ik volgde Sil al een tijdje en had het idee: met haar ‘moet’ ik iets. Toen het mini-retreat op mijn pad kwam dacht ik: yes let’s go! Tot op het punt dat we begonnen wist ik eigenlijk nog steeds niet wat we nou precies gingen doen, maar ik voelde me in goede handen (op een supermooie locatie ook!).
Ik vond het een hele bijzondere ervaring en het blijft moeilijk om er woorden aan te geven: It’s all energy. Het was uiteindelijk vergelijkbaar met een ayahuasca/truffel ervaring, maar dan misschien de light-versie (voor mij, dit keer). Na het retreat voelde ik me moe, maar ontspannen, en weer meer in contact met de energiestromen in mijn lichaam. Ik zal dit zeker nog een keer doen. Sil weet wat ze doet en ze is er fucking goed in.” – Mariska

Scoor je ticket via de link! Met code EERSTEKEER krijg je ook nog € 25 korting!

Zie ik je daar?

Liefs, Silvia

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!