Netwerk diner

Netwerk diner

Dit wordt een mooie netwerk avond met mooie gesprekken, lekker eten en nieuwe onderneemsters ontmoeten. Omdat netwerken heel leuk kan zijn als je maar met de juiste mensen op de juiste plek bent (en met lekker eten:)). Daarom organiseren Eva en Liesbeth op dinsdag 16 april een netwerk diner bij SUUS in Best. Wist je dat netwerken dé marketingskill nummer één is? Om meer klanten aan te trekken, je bereik te vergroten en zichtbaarder te zijn.

Als je een groep vrouwelijke ondernemers samenbrengt, ontstaan er prachtige dingen: inspiratie, ondersteuning bij zakelijke uitdagingen en waardevolle leermomenten.

Het is waar dat ondernemerschap soms eenzaam kan voelen, en niet iedereen in je omgeving begrijpt altijd de unieke uitdagingen die je ervaart. Juist daarom is netwerken zo cruciaal. Het geeft je de mogelijkheid om je te omringen met gelijkgestemden, mensen die jouw ervaringen delen en je kunnen ondersteunen. Dus duik in die netwerkmogelijkheden – het is je belangrijkste hulpmiddel voor groei en zichtbaarheid!

Wil jij bij dit netwerk event bij zijn? Wacht dan niet te lang want er is plek voor ongeveer 35 dames. De prijs van het diner is exclusief dranken. En we starten om 19.00 uur. Tot dan?

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!