Opvallen in de Massa – Business & Netwerk Event

Opvallen in de Massa – Business & Netwerk Event

Het is genoeg om ‘gewoon jezelf’ te zijn, in je content en tijdens een netwerkevent, maar je moet het wel laten zien. En dat kan, op 18 april – samen met meer dan 30 andere ondernemers!

Verwacht deze middag een masterclass bomvol nieuwe inzichten op het gebied van personal branding & positionering, zodat je ontdekt wat jíj kan doen om ervoor te zorgen dat je Opvalt In De Massa. Niet door jezelf te overschreeuwen, maar juist door gewoon lekker jezelf te zijn, en dát te laten zien.

Bedenk business ideeën die je zonder deze inspiratie nóóit had bedacht, ontmoet bekende gezichten eindelijk eens offline en/of omring je met allerlei mensen van buiten je ‘bubbel’ – en ga naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën en je socials vol nieuwe contacten.

Het programma op 18 april:

13:30-14:00 inloop & netwerken

14:00-14:45 masterclass deel I

14:45-15:15 pauze & netwerken

15:15-16:00 masterclass deel II

16:00-18:00 netwerkborrel 🥂

Ik ben Karlijn Kwint, en als businesscoach werk ik met ondernemers die ‘zichzelf’ moeten zien te verkopen, als dienstverlener, maar bij wie het bedrijf nog niet zo lekker loopt als ze zouden willen. Ik help hen met praktische stappen om hun bedrijf te laten groeien én help ze scherp te krijgen wat hen aantrekkelijk en uitzonderlijk maakt en hoe ze precies dát laten zien in hun marketing en communicatie.

Als ondernemer hebben we de vrijheid om onze eigen weg te volgen, zonder regeltjes van een baas. Maar die eigen weg vinden, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik help je om te ontdekken welke manier van werken & ondernemen het beste voor jou werkt, zodat je de resultaten haalt waar je van droomt én er volop van geniet.

Op 18 april doe ik dat door in de masterclass in te gaan op de volgende vragen:

– Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen al die andere ondernemers met een soortgelijk aanbod?
– Hoe zorg je ervoor dat de leukste klanten voor JOU kiezen?
– Hoe doe je dit allemaal op een manier waardoor je heel dicht bij jezelf blijft?

Want dat is wat ik voor je wil en waar ik je de 18e handvatten voor geef: ondernemen en keihard groeien op de manier die bij jóú past 🔥

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!