Reiki 1 training – Nog 1 plekje vrij

Reiki 1 training – Nog 1 plekje vrij

Usui Reiki 1 is het begin van een bijzondere, onvergetelijke reis naar binnen. Het is vaak een startpunt, of keerpunt, voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen. Ook je intuïtie en bewustzijn zal meer ontwikkelen. Je ontdekt steeds meer wie jij diep van binnen bent en welke keuzes goed zijn voor jou. Je leert hoe je jouw energie krachtiger kunt laten stromen en hoe je beter bij jezelf blijft.
Reiki 1 is vooral gericht op het fysieke. Het stimuleert het zelfhelende vermogen en ruimt blokkades op. Je kunt het gebruiken voor het behandelen van lichamelijke klachten, of het versterken van je energie, balans en gezondheid. Je leert in deze training de helende energie aan jezelf en anderen te geven. Je ontvangt een erkend certificaat en mag je Reiki 1 practitioner noemen!

Iedereen kan Reiki leren. En iedereen ervaart Reiki op zijn of haar eigen manier. Je zult leren, voelen en ervaren wat het voor jou betekent.
In deze dagtraining werk ik met kleine groepen van maximaal 4 mensen. Deze persoonlijke en intensieve aandacht vind ik belangrijk om echt het maximale aan ieders proces te geven.

Je leert de theorie en de basisprincipes van Reiki, je gaat aan de slag met het thema wat nu bij je speelt en er is alle ruimte voor vragen en het ontdekken wat deze bijzondere energie voor jou betekent. Ook is er tijd, na de persoonlijke inwijding, om op elkaar te oefenen.
Deze dag staat in het teken van aandacht voor jezelf, dus je wordt heerlijk verwend met een gezonde lunch en lekkers in een prachtige omgeving.

Na afloop van de training hebben we na 3 weken een groepscall om je ervaringen te bespreken en je verder op weg te helpen in de wereld van Reiki.
Een magisch cadeau waar je de rest van je leven plezier mee hebt!

De training is op dinsdag 27-11 en duurt 1 dag van 10:00 tot maximaal 17:00. De locatie is in Maasbommel.

Er is nog 1 plekje vrij. Is deze voor jou?

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!