Sociaal ondernemen soft? Oordeel zelf

Sociaal ondernemen soft? Oordeel zelf

Op dinsdag 16 januari aanstaande organiseer ik samen met Kirsten en Stefanie, twee andere vrouwelijke ondernemers, een avond over sociaal ondernemen, vanuit de VOA Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn.

We hebben drie sprekers uitgenodigd die hun inspirerende verhaal komen doen over hun succesvolle bedrijf in combinatie met sociaal ondernemen.

De eerste spreker is Wesley dos Santos. Ondernemer (i-kapitein), tinkeraar en auteur van de bestseller ‘Ondernemen als een Baas’.

Tweede spreker is Hayde Zarkeshan, zij is directeur van de Maatschappelijke Alliantie. Dat is een stichting die publiek-private partijen verbindt om zo gezamenlijk effectief te werken aan schaalbare oplossingen voor maatschappelijke opgaven.

De derde spreker is een lokale spreker, Kirsten Bruijnes. Zij is initiatiefneemster van buurtrestaurant Buurten &Zo, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden klaargestoomd voor een reguliere baan.

De toegang voor deze avond op locatie Hoflaan 11 (Buurten &Zo) is gratis, maar we vragen je wel vooraf jezelf aan te melden via ondernemenvandetoekomst@gmail.com

Ontmoeten wij jou daar?

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je รณรณk jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tรณt november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!