Taboe Cabaret Show 1.0

Taboe Cabaret Show 1.0

Taboe Cabaret Show 1.0 – Om de vrouwelijke eigenschappen in jou te activeren voor een rijker leven en business vol inspiratie door middel van cabaret, sketches, muziek en interactieve opdrachten en activiteiten.

Ben je klaar om uit je schulp te kruipen (jaaahaa, de winter is nu echt over!)?! Dit event is voor de ambitieuze onderneemster met bergen ambitie, die harder werkt dan een energieke Duracell-konijn, maar soms net zo streng is voor zichzelf als een drill sergeant met de woorden: ‘Wie ben ik?!’ ‘Ik doe het wel alleen!’ ‘Ik weet niet of ik het wel kan..’

Maar stiekem verlangt naar die liefdevollere stem, die werkelijk vertrouwt in wat ze komt doen én ook de stappen durft te zetten.

Mijn naam is Fé en ik had ook heel lang die harde stem. Ik moest vroeg volwassen zijn door de dood van mijn vader en heb geleerd het alleen te doen en wilde mezelf vooral bewijzen goed genoeg te zijn, waardoor ik veel handelde vanuit mijn hoofd.

Ik kan je vertellen: Daar zit de magie niet voor het ondernemerschap! Je vrouwelijke kant toelaten is een must als onderneemster. Zo kom je in contact met wie je werkelijk bent, vertrouwen in jezelf, intuïtieve en creatieve downloads en een présence met levensenergie, omdat we je voelen.

Anno 2024 zo belangrijk en onmisbaar als onderneemster.
Daarom heb ik met 7 andere vrouwelijk onderneemsters een Show voor je gemaakt, waar je wordt meegenomen in reis van meer balans tussen mannelijke- en vrouwelijke energie, waardoor jij op het einde van de dag naar huis gaat als ene andere vrouw die veel meer vertrouwt in wat ze komt doen.

En oja: zonder die Drill Sergeant in je hoofd 😉 en met minimaal 5 nieuwe sterke connecties voor je netwerk.

Met luchtigheid, humor en en dag vol lol, maar ook diepgang en genoeg tijd om te netwerken.

Liefs,
Judith, Angela, Denise, Marilein, Sarah, Miriam, Marieke en Fé

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!