Workshop Human Design en opstellingen

Workshop Human Design en opstellingen

Wil jij ontdekken wat jou tegenhoudt om de ondernemer te zijn die je echt wilt zijn? Doe dan mee met de workshop Human Design en opstellingen op vrijdag 2 februari in Delfgauw (nabij Delft).

Over de workshop
In deze workshop nemen Erzsi de Letter en Natasja Aussems je mee in de wereld van Human Design en opstellingen. Je gaat ontdekken welke blokkades er zijn, hoe je deze overwint en wat de volgende stappen zijn om je dromen waar te maken.

Human Design en opstellingen
De combinatie van Human Design en opstellingen biedt een unieke en diepgaande benadering om inzicht te krijgen in de onderliggende dynamieken. Deze twee benaderingen vullen elkaar aan op diverse gebieden; diepgaand zelfinzicht, identificeren van blokkades en persoonlijke en professionele groei. Samen vormen Human Design en opstellingen een magische combinatie voor zowel persoonlijke als professionele groei.

Laat je dromen niet langer wachten
Met deze workshop zet je de volgende stap naar het worden van de ondernemer die je altijd al hebt willen zijn. Schrijf je nu in en ontdek hoe je jouw eigen pad naar succes creëert!

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!