Maak jouw 2024 doelen waar met energie en intuïtie (Intake + Workshop + individuele keuze sessie)

Maak jouw 2024 doelen waar met energie en intuïtie (Intake + Workshop + individuele keuze sessie)

Ben jij die ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken om haar/zijn doelen voor 2024 te realiseren? Bijvoorbeeld leukere projecten doen. Genieten van zichtbaarheid. Meer omzet. Of; eindelijk weten waar je op wilt focussen!

En sta je open voor een intuïtieve invalshoek? Dan ben je van harte welkom op 9 januari in Engelen (Den Bosch) of op 11 januari in Amsterdam.

Ik help mensen hun talent en potentieel in te zetten. Hoe? Door de combinatie van 20+ jaar werkervaring in de ICT, mijn scherpe intuïtie en een flink aantal energy healing methodes. Want…

“When logic meets spirituality, magic happens!”

WAT KAN JE VERWACHTEN?
– Persoonlijke intake (tenminste een week voor de workshop, telefonisch)
– Workshop 10-18u
– Individuele coaching/healingsessie (in Amsterdam of online). Normaal gesproken á €150 per sessie, nu inclusief.
– Thee, koffie, lekkere lunch

WAT GAAN WE DOEN?
Ik ga je helpen jouw energie op de beste manier in te zetten en in lijn te brengen met je doelen, zodat je gemakkelijker de resultaten behaalt die jij wenst.

HOE DAN?
Ik ga je leren hoe je makkelijker je doelen behaalt middels de wet van de aantrekkingskracht (de spirituele term is manifesteren). Ook als je hier al bekend mee bent: 99% zeker dat je bij gaat leren, ook als je al veel van manifesteren weet! Door dit te combineren met een handvol andere methodes op gebied van energie en intuïtie ga je nog betere resultaten halen.

HET STIKT VAN DIT SOORT WORKSHOPS. WAAROM ZOU IK DEZE KIEZEN?
Dit is zóveel meer dan een workshop manifesteren. In deze workshop leer je namelijk ook hoe je zelf jouw onbewuste blokkades kunt opsporen. Welke strategie voor jou het beste werkt en hoe jij het best je beslissingen kunt nemen. Hoe je (bewuste of onbewuste) blokkerende emoties los kunt laten en tot nieuwe inzichten kunt komen.
Als klap op de vuurpijl ben je na de workshop welkom voor een individuele coaching/healingsessie waarbij ik je help de laatste puntjes op de i te zetten. Zodat jij in 2024 ‘wind mee’ ervaart  Je doelen behalen kan en mag immers gemakkelijk gaan!

INFORMATIE EN INSCHRIJVEN
Stuur me een berichtje op ellisbossers@hotmail.com. Of app/bel me op 06-16588410. Eerst stiekem gluren? Je vindt me op LinkedIN en Instagram onder mijn naam: Ellis Bossers.

WIE IS ELLIS?
Ik ben altijd al intuïtief geweest, maar deed er niets mee tot zo’n 15 jaar geleden. Ik werkte met veel plezier in de ICT, maar chronische nekklachten maakten dat steeds moeilijker. Na vele cursussen over intuïtie, reading, healing, ademwerk, familieopstellingen, systemisch werk, etc sprong ik ruim 3 jaar geleden in het diepe. Baan opgezegd en mijn healingpraktijk werd geboren! Meer zien van mij? Je vindt me op LinkedIN en Instagram, gewoon onder mijn naam: Ellis Bossers.

KLANTERVARINGEN:

‘Fijne begeleiding’

‘Verbazingwekkend. Met onmiddellijke ingang zijn dingen voor mij veranderd’

‘Ik heb genoten’

‘Heel bijzonder dat je ‘mijn systeem’ zo goed kunt lezen’

INFORMATIE EN INSCHRIJVEN
Stuur me een berichtje op ellisbossers@hotmail.com. Of app/bel me op 06-16588410. Eerst stiekem gluren? Je vindt me op LinkedIN en Instagram onder mijn naam: Ellis Bossers.

Bij zijn? Scoor je ticket / inschrijving bij de organisator!

Wil je óók jouw eigen events hier delen? Kom een keer naar een event van HELEMAAL LOESOE en join the community!

(Vooralsnog tót november 2024 is dit GRATIS! Je maakt bij je aankoop een account aan, en kan direct events aanmaken.)

Volgend HELEMAAL LOESOE feest niet missen? Laat je naam en email achter en ik houd je op de hoogte*!